Burse CLAR pentru adolescenți

PROGRAM PENTRU ADOLESCENȚI CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 13-17 ANI

Ai vrea să îți înscrii copilul în programul de educație emoțională C.L.A.R. dar nu îți permiți financiar? Academia CLAR oferă o bursă la fiecare 10 contracte. Pentru grupul de adolescenți care începe luni, 15 noiembrie 2021, se vor acorda două burse, una integrală și una parțială.

În cazul bursei integrale, costul de 2000 lei al programului este suportat 100% de Academia CLAR. În cazul bursei parțiale, Academia CLAR susține 50% din costul programului, urmând ca diferența de 1,000 lei să fie achitată de către beneficiar în maxim 2 tranșe.

Participarea este atât fizică, la sediul Academiei CLAR, pentru copiii din Bacău, cât și online, pentru copii din alte orașe.

Mai multe detalii despre program gasiti aici: Metoda C.L.A.R. pentru copii & adolescenți.

Metoda CLAR pentru copii 07
Metoda CLAR pentru copii 08
Metoda CLAR pentru copii 04

CONDIȚII

  1. Copilul își dorește să învețe o metodă de autoreglare emoțională;
  2. Copilul dorește să se înscrie în programul de voluntariat al Academiei CLAR;
  3. Veniturile cumulate ale familiei nu depășesc 3800 lei, pentru bursa integrală;
  4. Veniturile cumulate ale familiei nu depășesc 5000 lei, pentru bursa parțială.

TESTIMONIALE

Programul C.L.A.R. m-a ajutat să mă dezvolt și să mă cunosc mai bine pe mine. Aici am aflat sensuri noi pentru cuvinte ca: Armonia, Prietenia, Bunătatea.

~ Alex

Am venit aici deoarece nu îmi putem gestiona starea. Nu păream afectată de ceva dar eram. Nu putem să îmi fac prieteni. Nu putem răspunde la întrebări, simțeam că intru în pământ și că toți vor râde. Nu mă simțeam capabilă. Nu eram sigură pe mine. Eram atât de rușinoasă. Nu puteam începe o conversație cu persoane noi. Nu aveam deloc încredere în mine.

Programul C.L.A.R. mi-a deschis ochii în mine. De parcă pot detecta ce simt. Este foarte fain. Îl recomand oricui. Nu contează dacă are sau nu o problemă. Se va descoperi pe el însuși. Ceea ce va fi de mare folos!

~ Maria

FORMULAR DE ÎNSCRIERE


    IntegralăParțială

    politica de confidențialitate