C.L.A.R. pentru persoane fizice


Metoda C.L.A.R. este un ghid în drumul către tine însuți, care îmbină instrumente terapeutice cu exerciții practice. Astfel îți oferă contextul și metodele de conștientizare și gestionare a propriilor blocaje psihice, împreună cu o serie de recomandări adaptate personalității și nevoilor tale. 

La finalul acestui program, îți formezi competențele cognitive și emoționale prin care te vei autosusține în obiectivele și provocările de zi cu zi.

Programul este o alternativă premium la programele de coaching și terapie, asigurând procese de  conștientizare profunde și instrumente psihoeducaționale. Instrumentele folosite sunt originale și conțin tehnici de optimizare pentru un comportament ce revine constant și ne afectează calitatea vieții.

Metoda CLAR pentru Adulti
Metoda CLAR pentru Adulti
Metoda CLAR pentru copii 04

ȘEDINȚE INDIVIDUALE

Programul C.L.A.R. îți oferă o metodă unică de rezolvare a conflictelor și blocajelor emoționale, cu impact și rezultate sustenabile pe termen lung, pe care o poți însuși în doar 10 săptămâni. Metoda îți va oferi autonomia emoțională și puterea de a gândi și de a acționa conform cu planurile tale de viață.

Descoperă gratuit impactul pe care metoda C.L.A.R. îl poate avea pentru tine. Programează sesiunea GRATUITĂ oferită de noi.

CARE SUNT BENEFICIILE OBȚINUTE?

 • Îți însușești o metodă psihoeducațională pe care o vei folosi în medierea conflictelor relaționale, în gestionarea eșecului și eliberarea stresului, în detensionarea blocajelor și în ridicarea nivelului de motivație și energie;
 • Obții claritate mentală și o capacitate sporită de a conștientiza gândurile și emoțiile care te împiedică să îți atingi obiectivele;
 • Înveți tehnici și instrumente practice de gestionare a proceselor psihice autosabotorii, cum ar fi dezamăgirile, stările de neputință și iluziile pe care mintea le produce inconștient.

TESTIMONIALE

Am ajuns la Academia C.L.A.R. după 5 ani de muncă obsesivă pentru succes în business și alergat după superficialitate (bani, sex și alte vicii). Corpul meu era încordat cea mai mare parte din zi și aveam planuri rigide pentru viitor. 

După 2 ani de C.L.A.R. am învățat să văd, să aud și să simt realitatea și să mă ghidez după instinct chiar dacă asta aduce schimbări drastice la „planul perfect”. 

Am învățat să iau contactul cu corpul meu, să accept emoțiile din prezent și să las curs liber reacțiilor spontane chiar dacă ele sunt convenționale sau nu.

Nu sunt cuvinte care să poată exprima călătoria spre libertatea emoțională, dar vestea bună este că se poate obține prin multe mijloace. Eu am folosit metoda C.L.A.R. 

~ Radu Năstac – Manager

FAQ

Oricine consideră că îi este necesar.

Primul pas este completarea formularului de înscriere. Apoi, vei fi contactat de cineva din echipa noastră pentru a stabili o întâlnire gratuită în care afli toate detaliile necesare.

10 săptămâni 

Acest training are loc săptămânal, în ședințe de o oră, timp de 10 săptămâni consecutive.

2000 RON

ȘEDINȚE DE GRUP

Metoda C.L.A.R. este aplicată într-un program de grup pentru adulți. Formatul ședințelor garantează dobândirea unui număr mare de conștientizări, cu impact major în dezvoltarea ta emoțională. Programul este centrul de referință al Academiei C.L.A.R., fiind similar unui program de masterat sau MBA, aplicabil în aria dezvoltării personale.

Programul este structurat în 36 de sesiuni, fiind compus din două module. Primul modul (M1) tratează blocajele interioare, iar modulul doi (M2) susține atingerea obiectivelor din sfera cunoașterii de sine, a relațiilor, abundenței și a rezultatelor profesionale.

M1 durează 18 săptămâni, iar rezultatele obținute sunt transformatoare și cu impact pe termen lung. În primele 13 săptămâni vei descoperi în profunzime: 

 • Care sunt nevoile tale; 

 • Cum gestionezi traumele;

 • Mecanismul proiecțiilor;

 • Percepțiile distorsionate; 

 • Gândurile iraționale;

 • Limbajul emoțiilor. 

Ultimele 5 săptămâni integrează toate procesele psihice descrise mai sus, acestea fiind monitorizate prin indicatorii metodei C.L.A.R.: Conștientizare, Libertate, Autenticitate, Responsabilitate. 

M2 durează 18 săptămâni, iar rezultatele obținute sunt de asemenea transformatoare și sustenabile pe termen lung. În acest modul Metoda C.L.A.R. este aplicată pe teme de viață concrete și permite formularea și susținerea obiectivelor stabilite săptămânal.

 • C.L.A.R. ÎN IDENTITATE (5 săptămâni)- Antrenament conștient pentru cunoaștere de sine

 • C.L.A.R. ÎN RELAȚII (4 săptămâni)- Antrenament emoțional pentru relații conștiente

 • C.L.A.R. ÎN RESURSE (4 săptămâni)- Antrenament emoțional pentru obținerea abundenței

 • C.L.A.R. ÎN REZULTATE (5 săptămâni)- Antrenament emoțional pentru succes

CARE SUNT BENEFICIILE OBȚINUTE?

 • Înveți să aplici o metodă pe care o vei folosi intuitiv în medierea conflictelor relaționale, în gestionarea eșecului și eliberarea stresului, în detensionarea blocajelor și în ridicarea nivelului de motivație și energie;
 • Obții claritate mentală și o capacitate mai mare de a conștientiza gândurile și emoțiile care te împiedică să îți atingi obiectivele;
 • Aplici tehnici și instrumente practice de gestionare a proces.

TESTIMONIALE

Nu știu ce feedback mai bun aș putea oferi decât felul în care eu însămi îmi simt viața profund schimbată cu ajutorul acestui program.

Pot spune că viața mea se împarte în două: înainte de C.L.A.R. și după. Și categoric, viața de după C.L.A.R. e mult, mult mai frumoasă. Mă simt încrezătoare în forțele proprii, mă simt conectată cu mine însămi și mă simt cea mai importantă persoană din viața mea. 

Am în continuare probleme sau provocări dar în programul C.L.A.R. am primit instrumentele necesare ca să știu cum să le depășesc și cum să le întorc în favoarea creșterii personale și a cunoașterii de sine.  

Nu mai privesc emoțiile negative ca pe ceva de nedorit, ci dimpotrivă, atunci când apar sunt surse valoroase de vindecare. 

Tot în cadrul acestui curs am învățat să trăiesc în prezent fiind atentă la senzațiile pe care le simt in corp. Am înțeles că mintea uneori ne minte, corpul însă, niciodată!  

Elisabeta Unguru – Artist

Prin programul C.L.A.R. am reușit să aduc claritate în viața mea, Conștientizând ce se petrece în corpul meu, luându-mi Libertatea înapoi ca să fac alegerile mele, permițându-mi să fac lucrurile Autentice, în felul meu, și înțelegând Responsabilitatea ca pe un act de maturitate și siguranță. Împreună am reușit să experimentăm noțiuni psihologice precum nevoi, proiecții, traume, comportamente etc., care mi s-au părut greu de înțeles când le-am studiat în școală dar care sunt parte din noi și ne influențează permanent calitatea vieții. Recomand tuturor un moment de întâlnire cu ei înșiși în grupul C.L.A.R.. 

Mădălina Dascălu – Profesor 

Am ales să îmi fac cadou experiența C.L.A.R. în primă fază pentru că simțeam să fac ceva pentru mine și să nu fie un lucru material, apoi am tot continuat să îmi ofer acest cadou!

Am reușit să mă cunosc și din alte perspective, să mă înțeleg și accept. Cred că cel mai important și benefic lucru pe care l-am obținut a fost să îi fac pe cei din viața mea să mă cunoască așa cum sunt și să îmi cunoască nevoile și să mă înteleagă cu noua viziune și focus pe propria persoană  și cred că e un lucru pe care îl poți oferi mai departe. Să înveți și să îi înveți și pe ceilalți să se cunoască mai bine. 

Aș recomanda oricui experiența, este una valoroasă și unică. Te marchează pe termen lung și te reorganizează ori de cate ori e nevoie! Te ține “viu”, curios și responsabil față de tine!

Alexandra – freelancer 

FAQ

Oricine consideră că îi este necesar.

Primul pas este completarea formularului de înscriere. Apoi, vei fi contactat de cineva din echipa noastră pentru a stabili o întâlnire gratuită în care afli toate detaliile necesare.

18 săptămâni 

Acest training are loc săptămânal, în ședințe de 2h, timp de 18 săptămâni consecutive.

2000 RON

FORMULAR DE ÎNSCRIERE


  Ședințe individuale pentru adultȘedințe de grup pentru adult

  politica de confidențialitate