Datele noastre

Asociatia Academia CLAR
George Bacovia, nr. 5, Bacău
Bancă: BANCATRANSILVANIA
Contul: RO65BTRLRONCRT0589609301

CUI: 43384053
Telefon: 0752 316 241
Email: clar@academiaclar.ro

Tarife și livrare

Preţurile afişate pe site sunt finale, firma nefiind plătitoare de TVA. 

Preţurile afișate în dreptul produselor nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în coş, în funcţie de: valoarea produselor comandate și adresa de destinaţie la care produsele vor fi transportate.

Tarifele de livrare sunt:

  • 11 lei/ comandă pentru transport prin Fan Courier în Bacău.
  • 17 lei/comandă pentru transport prin Fan Courier în țară.

Pentru livrările în afara ţării, se adaugă automat costurile de transport în funcție de țara destinatară, de greutate și categorie de produs, plata fiind posibilă doar online, cu cardul.

Termen de livrare

  • Termenul de livrare pentru produsele trimise prin curier este de 5 zile de la plasarea comenzii.
  • Termenul de livrare pentru servicii de terapie va fi stabilit de comun acord cu clientul, în termen de 5 zile de la plasarea comenzii.

Datele tale

Consultați Politica de confidențialitate.

Returnarea produselor

În acest sens, vom respecta prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 34/2015 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, prin care (numai în condiţiile actului normativ menţionat) aveți dreptul ca în termen de 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor să va retrageți din prezentul contract.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi Asociatia Academia CLAR, la sediul din George Bacovia nr. 5, Bacău, 0752 316 241, clar@academiaclar.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă sau, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Garanţie, reclamaţii

Oricare ar fi reclamaţia, o poţi adresa la: clar@academiaclar.ro

Pozele şi descrierile obiectelor de pe site sunt exemplificative. Vom încerca să prezentăm imagini cât mai apropiate cu produsul în sine, dar pot apărea unele diferențe.

 Întregul conţinut al site-ului www.academiaclar.ro (texte, imagini, elemente de grafică, coduri, scripturi etc) sunt proprietatea Asociatia Academia CLAR şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.