Trainerii noștri

Trainerii C.L.A.R. sunt psihologi prin misiune. Au în comun profunzimea, autenticitatea și disponibilitatea de a asculta. Facilitarea lor este transformațională, iar întâlnirea cu ei îți va aduce claritate. Sunt empatici, conștienți de ceea ce simt, de cauzele din spatele a ceea ce este vizibil.

Au competența de a conține cu blândețe orice experiență cu scopul de a o transforma în resursă pentru tine.

BACĂU

Alina Caprioara

Alina Căprioară este doctor în științe, psiholog, autor, fondator al Academiei C.L.A.R. Este trainer pe programele C.L.A.R. individual și de grup, C.L.A.R. Training (open, corporate).

Contactează

BUCUREȘTI & ONLINE

Iunia Moldoveanu

Iunia Moldoveanu a studiat psihologie la Greenwich University, Londra. Este psiholog, trainer C.L.A.R. pe programele C.L.A.R. individual și de grup.

Contactează

BUCUREȘTI

Cristina-Costache-CLAR-Bucuresti

Cristina Costache

Cristina Costache este psihoterapeut, trainer C.L.A.R în București, pe programele C.L.A.R. individual și de grup, C.L.A.R. Training (open, corporate).

Contactează

Cum ajungi trainer afiliat C.L.A.R.?

Academia C.L.A.R. organizează periodic cursuri de formare în metoda C.L.A.R. Acestea sunt adresate psihologilor, trainerilor, profesorilor, managerilor de resurse umane, dar și celor care își doresc să integreze instrumentele psihologiei în viața și în organizația lor.

Înscrie-te