Trainerii noștri

Trainerii C.L.A.R. sunt psihologi prin misiune. Au în comun profunzimea, autenticitatea și disponibilitatea de a asculta. Facilitarea lor este transformațională, iar întâlnirea cu ei îți va aduce claritate. Sunt empatici, conștienți de ceea ce simt, de cauzele din spatele a ceea ce este vizibil.

Au competența de a conține cu blândețe orice experiență cu scopul de a o transforma în resursă pentru tine.

BACĂU

Alina Caprioara

Alina este doctor în științe, psiholog, autor, creator al Metodei C.L.A.R., fondator al Asociației Academia C.L.A.R. fiind și președintele acesteia. Este trainer pe programele C.L.A.R. individual și de grup, C.L.A.R. Training (open, corporate).

Contactează

BACĂU

Gianina Öztürk

Gianina este consilier în dezvoltare personală, trainer CLAR pe programul C.L.A.R. Individual, formator și vicepreședinte al Asociației Academia CLAR cu responsabilități în implementarea misiunii noastre sociale: introducerea educației emoționale în școală.

Contactează

BUCUREȘTI & ONLINE

Iunia Moldoveanu

Iunia a studiat psihologie la Greenwich University, Londra. Este psiholog, trainer C.L.A.R. pe programele C.L.A.R. individual și de grup.

Contactează

BUCUREȘTI

Cristina-Costache-CLAR-Bucuresti

Cristina Costache

Cristina este psihoterapeut, trainer C.L.A.R în București, pe programele C.L.A.R. individual și de grup, C.L.A.R. Training (open, corporate).

Contactează

BACAU

Anca Anghel

Anca este trainer C.L.A.R. în Bacău pe programele C.L.A.R. grupuri (copii, adolescenți). Specializată în domeniul psihologiei clinice – Consiliere și Psihoterapii Congnitiv-Comportamentale, Absolventă a cursului post-universitar de Terapie Asistată de Animale.

Contactează

BACAU

Alex Mazăre

Alex este consilier în dezvoltare personală, trainer CLAR pe programele C.L.A.R. individual și de grup. A studiat limbi străine și tehnici de teatru la universități de renume din Marea Britanie, Franța și Japonia, utilizând aceste cunoștințe în programe de dezvoltare personală.

Contactează

Cum ajungi trainer afiliat C.L.A.R.?

Academia C.L.A.R. organizează periodic cursuri de formare în metoda C.L.A.R. Acestea sunt adresate psihologilor, trainerilor, profesorilor, managerilor de resurse umane, dar și celor care își doresc să integreze instrumentele psihologiei în viața și în organizația lor.

Înscrie-te