În 2020 ne-am trezit într-un context nou, creat de un virus care provoacă sisteme, sfidează puteri și schimbă economia globală. Conferința ”Managementul emoțional în criza COVID 19 – metoda C.L.A.R.” îți oferă o modalitate de ghidaj emoțional pentru această perioadă.

Putem fi devastați de situație, ne putem preface că nu suntem afectați sau putem învăța să acceptăm ceea ce trăim, să îmbrățisăm orice schimbare și să reinterpretăm sursele de bine. Dacă nu mai mergem în excursii nu înseamnă să fim nefericiți, dacă școala sau serviciul sunt online nu înseamnă să ne pierdem buna stare de spirit. Anxietatea și despresia sunt două noi comorbidități în lupta cu virusul COVID-19 și e important să nu le lăsăm să preia controlul.

Prin metoda de psihoeducație C.L.A.R. poți învăța să depășești negarea, frica, comportamente ce pot duce la nevroză, psihoză, izolare, stres. Emoțiile pozitive sunt în puterea noastră și ne pot salva în această situație de criză. Află cum și începe să te adaptezi prezentului!