C.L.A.R. PENTRU MANAGERI

Program individual 15 ore, program adaptat provocărilor managementului

Metoda C.L.A.R. este un ghid în drumul managerului către sine însuși, prin sesiuni individuale, aflat la intersecția dintre psihologie și psihoterapie. Este un proces individual gândit special pentru cei în rol de leader, creându-le contextul de conștientizare și gestionare emoțională, fără blocaje psihice.
Procesul susține dezvoltarea și printr-o serie de recomandări adaptate personalității și nevoilor sale, aliniate cu valorile companiei, cu scopul de a-și forma și consolida competențele cognitive și emoționale prin care se va autosusține în obiectivele și provocările de la birou.
Aceasta este o alternativă premium a programelor de coaching și terapie, asigurând procese de conștientizare și instrumente psihoeducaționale.

Programul C.L.A.R. îți oferă o metodă unică de rezolvare a conflictelor și blocajelor emoționale, cu rezultate pe termen lung, pe care ți-o poți însuși în doar 10 săptămâni. Acest program îți va oferi autonomia emoțională și puterea de a gândi și de a acționa congruent cu planurile tale de viață.
Procesul durează 10 săptămâni, iar rezultatele obținute sunt transformatoare și cu impact pe termen lung. În primele șase săptămâni, managerul va fi conectat la:

 • Nevoile sale; 

 • Cum gestionezi traumele;

 • Mecanismul proiecțiilor;

 • Percepțiile distorsionate; 

 • Gândurile iraționale;

 • Limbajul emoțiilor. 

Ultimele 4 săptămâni integrează toate procesele psihice descrise mai sus, acestea fiind monitorizate prin indicatorii metodei C.L.A.R.

 • Conștientizare

 • Libertate

 • Autenticitate

 • Responsabilitate

BENEFICII

 • Îți însușești o metodă psihoeducațională pe care o vei folosi în medierea conflictelor relaționale, în gestionarea eșecului și eliberarea stresului, în detensionarea blocajelor și în ridicarea nivelului de motivație și energie;
 • Obții claritate mentală și o capacitate crescută de a conștientiza gândurile și emoțiile care te împiedică să îți atingi obiectivele;
 • Înveți tehnici și instrumente practice de gestionare a proceselor psihice autosabotorii, respectiv dezamăgirile, stările de neputință și iluziile pe care mintea le produce inconștient.

TESTIMONIALE

„Acest training a fost cel mai bun de până acum. Mi-a plăcut foarte mult trainerul și modul ei de a începe conversațiile care ne-au dus acolo unde a fost nevoie pentru a înțelege conceptele. Mi-a plăcut de asemenea că nu a fost o prezentare PowerPoint. Am discutat exemple din experiența noastră și am aflat cum să mă descurc cu propriile conflicte, conștientizând faptul că mai întâi trebuie să mă înțeleg pe mine însumi. Pentru mine a fost ca o terapie și, dacă îmi e permis, recomand cu încredere acest tip de sesiuni pentru că mi se par foarte folositoare și cu toții avem nevoie de ele la un moment dat.”

~Participant training, Amazon

FAQ

Oricine consideră că îi este necesar.

Primul pas este completarea formularului de înscriere. Apoi, vei fi contactat de cineva din echipa noastră pentru a stabili o întâlnire gratuită în care afli toate detaliile necesare.

15 ore pe parcursul a 10 săptămâni

Acest training are loc săptămânal, în ședințe de 1,5h, timp de 10 săptămâni consecutive.

3000 RON

FORMULAR DE ÎNSCRIERE


  Program scurtCLAR pentru manageriCLAR pentru angajati

  politica de confidențialitate